Varázsoljon rendet bejövő számlái között Taskingo Online Számlakezelővel!

Nagy valószínűséggel minden vállalkozásnál előfordult már kisebb-nagyobb kellemetlenség a bejövő számlák kezelése során. Néha egy-egy szállítói számla szőrén-szálán eltűnik, nincs időben kifizetve, vagy az illetékes számlajóváhagyó személy nem is találkozik a számlával mielőtt kifizetnénk azt. Biztosan akadt már nézeteltérésünk a könyvelőnkkel is egy-egy hiányzó szállítói számla miatt.

Taskingo Online Számlakezelő

Tapasztalatunk alapján legtöbb vállalkozásnál ezek az adminisztratív, de igen fontos tevékenységek nem kapnak kellő informatikai támogatást, hátráltatva ezzel a cégek hatékony működését.

A Taskingo Számlakezelő alkalmazás pont erre a problémára kínál egy egyszerű megoldást, mellyel a cégek beérkező, szállítói számláinak rögzítése, jóváhagyása, kifizetése, archiválása és akár a könyvelése is egyetlen, közös online kapcsolattartási és feladatvégzési felületen történik.

Az alkalmazás a regisztrációkor testreszabható, így ettől kezdve a Taskingo átveszi a bejövő számlák jóváhagyási folyamatának kezelését és automatikusan értesítéseket küld a végrehajtandó feladatokról.

Próbálja ki a Taskingo Számlakezelőt ingyen és győzödjön meg hatékonyságáról személyesen! További információért és regisztrációért látogasson el honlapunkra!

www.taskingo.com

Vendel Sághy, CEO. Der Betriebsökonom Vendel Sághy ist seit mehr als 20 Jahren im Geschäftsfeld Banken / Finanzinstituten tätig. Über 10 Jahren arbeitet er in internationalen IT-Projekten, sein Schwerpunkt liegt in Business Analyse und Requirement Engineering. Er ist ein Fanatiker von BPM.